Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

WiZ, осветление за ежедневието

За марките

Смарт осветлението WiZ ще се адаптира към вашия начин на живот и ще създаде подходящата атмосфера за всеки момент от деня ви. То се отличава със своята проста инсталация и интуитивен контрол, както и с широка гама от продукти.

Интелигентността и простотата се привличат взаимно, когато става въпрос за WiZ. Представяме ви осветлението WiZ, което ще превърне вашия дом в смарт дом и ще го осветява според нуждите ви.

Как за започнете и да инсталирате 

WiZ работи с идеята, че страхотното осветление не се нуждае от ръководство. Инсталирането и свързването на лампите WiZ е толкова лесно. Просто завийте крушката или включете лампата. Приложението Wiz Connected ще ви води през цялата инсталация и ще ви покаже всички предимства на това осветление. Последващото управление на лампите също е много лесно. Можете да използвате вече споменатото мобилно приложение, контролера WiZmote или собствения си глас. В допълнение, осветлението WiZ е съвместимо с повечето интелигентни домашни екосистеми като Google Home, Siri или Alexa.

Голям асортимент от продукти

Изберете от широката гама продукти, от стандартни LED крушки до стилни крушки с нажежаеми жички, плафони и специални аксесоари. От вас зависи с какво ще започнете. Какво кара WiZ да изпъкне? 

WiZ осветлението е интелигентно и лесно за използване. Освен това ще го харесате благодарение на неговата гъвкавост, широка гама от продукти и страхотно приложение.

Ще се влюбите в някои от функциите му:

  1. Настройка на сцената. Направете дома си уютен за семейна вечеря или подарете на гостите си неповторимо изживяване. Осветлението Wiz лесно ще ви помогне в това.
  2. Контрол от всяко място. На работа сте и сте забравили да изключите осветлението? Няма проблем, можете да контролирате WiZ дори когато сте далеч.
  3. Разписания. WiZ ще спазва вашия дневен режим, евентуално и режима на останалите членове на вашето домакинство.
  4. Циркаден ритъм. Той автоматично ще се адаптира към времето на деня, не е необходимо да го контролирате по никакъв начин. Осветлението Wiz ви помага да станете и да се заредите с енергия на закуска и помага на децата ви да се съсредоточат върху домашните. В края на натоварен ден ви дава правилната настройка на светлината за четене или почивка.
  5. Следене на потреблението на електроенергия. Вие ще контролирате консумацията на енергия от вашите лампи благодарение на ясни статистики директно в мобилното приложение.
Всички членове на вашето домакинство ще се научат как да използват WiZ. Инсталацията е особено интуитивна и проста. В допълнение към лампите не се нуждаете от допълнителен хардуер, WiZ осветлението се нуждае само от вашия Wi-Fi. Последващото управление на лампите също е много лесно. Накратко, създаването на подходящия домашен уют никога не е било по-лесно.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и