Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Възможност за връщане на неподходящ подарък

Новини и обяви

Мирела

Страхувате ли се, че може да се срещнат три еднакви подаръка под елхата? Или че изборът ви не е точен и подаръкът няма да се хареса? С покупката на коледни подаръци в нашия онлайн магазин Lampite.bg, това притеснение е напълно излишно. Много лесно може да върнете всички неподходящи подаръци.

Как да го направим? 

Безплатно връщане на неподходящ подарък важи за всички поръчки, няма нужда да я добавяте към поръчката, получавате яавтоматично . Продуктите могат да бъдат върнати до 60 дни след получаването им. Когато връщате стоките, използвайте формуляра за връщане.

 

Върнатите продукти трябва да бъдат в оригиналната опаковка, включително всички части и аксесоари, неповредени и неизползвани заедно с фактурата за покупка. Сумата ще бъде възстановена на банковата Ви сметка написана във формуляра в международен формат. Възможността за връщане на продукти/пари важи само за клиенти потребители  (не сте посочили идентификационния номер или ДДС номер в поръчката си).


Насладете се на безгрижно и удобно предколедно пазаруване онлайн с гаранция за удовлетворение на получателя. При нас е напълно безрисково.

 

 

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и