Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Ще светим за вас!

Новини и обяви

Знаем, че ситуацията сега не е лесна. Но ние сме тук за вас, за да ви помогнем, както с ежедневните грижи под формата на счупена крушка, така и с удоволствията, например под формата на нов полилей.


Независимо дали става въпрос за споменатата крушка или ново, красиво осветително тяло, можете да направите избор и покупка в безопасността на вашия домИзберете това, от което се нуждаете, без стрес и ние ще ви го доставим до дома.

Повярвайте ни, здравето на нашите служители и клиенти е на първо място. Поради тази причина сме въвели строги мерки за сигурност, редовно дезинфекцирайки офиси и складови помещения. Доставката на пакети сега се обработва по безконтактен начин, за да се осигури максимална хигиена при транспортиране на поръчаните стоки.


В същото време наблюдаваме развитието на ситуацията и винаги сме в състояние да реагираме ефективно. Не само заради това, сме в състояние да поддържаме работата на електронния магазин в перфектно състояние.


Сигурно, като нас, се опитвате да поддържате положително настроение и да се радвате на малките неща. Такова малко нещо може да бъде нова лампа, която ще ви накара да се почувствате по-комфортно у дома си. Преборете се със скуката, като откриете магията на интелигентното осветление. Забавлявайте децата си с веселите прожектори, благодарение на които ще влязат за малко, в някоя любима приказка. От вас зависи, избирайте от повече от 35 000 продукта.


За да направим трудните дни по-приятни и да сте максимално спокойни, предлагаме възможността за връщане на продуктите в рамките на 60 дни от получаването на пратката.


Вярваме, че скоро всичко ще се оправи и от името на целия екип на онлайн магазина Lampite.bg ви желаем добро здраве.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и