Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Соларно осветление за тераса и градина

Външно осветление на дома

Това не е маркетингов трик. Соларните лампи наистина не се нуждаят дори от капка електричество. Всичко, от което се нуждаят, е обикновен, но чудотворен слънчев лъч.

Не е съвпадение, че причислихме тази статия към априлската дата. Пролетта е точно времето, когато можем да погледнем назад към зимния сезон, защото всичките ни сметки за електроенергия ще идват по пощата. И няма да се лъжем, напоследък често ги отваряме с притеснение. В същото време пролетта е идеалното време от годината да помислим как бихме могли да спестим пари. И тъй като разполагаме с помощта на страхотна комбинация от соларно осветление и слънчева светлина, ще бъде толкова лесно.


Соларни лампи - пестенето на пари не е единственият плюс

Спестяването на пари определено не е единствената причина, поради която трябва да се сдобиете с екстериорна соларна лампа. Нека разгледаме и другите причини:

1)    Проста инсталация – не е необходим електротехник, дори и квалифициран майстор, за да се справите със соларна лампа. Соларните лампи нямат проводници, кабели или други сложни компоненти. Накратко, просто избирате мястото, където искате да ги поставите, и това е всичко.

2)    Функционалност – соларната лампа работи само когато е необходимо. През деня тя поема слънчевата енергия от слънчевите лъчи (и я събира в батерия), а когато се стъмни вечер, я използва (чрез магическото превключване на диоди) за осветяване на вашата градина или тераса. В резултат на това няма да платите нито стотинка за осветление.


3)   Зелени са - соларните лампи са най-добрите приятели на природата и околната среда. Вие не вредите на природата, когато ги използвате. И това не е всичко! Фактът, че са добри към природата, може да се види и в това, че и природата не им вреди. Соларните лампи показват висока устойчивост на елементите - вода, слънце или вятър.

4)    Първоначални разходи – Може да си помислите, че соларните лампи са скъпи, тъй като са такова чудо. Но не е така. Цените на соларните лампи са наистина приятни, а асортиментът е много голям. Можете да видите това сами тук.


Устойчивост, която заслужава собствен параграф

Голям плюс на соларните лампи е тяхната устойчивост на външни влияния. При лампите това се обозначава с т.нар. IP защита и две цифри. Първото число показва защита срещу твърди предмети и материали, второто означава защита срещу течности (особено вода). Съкращението IP е направено от английската фраза ingress protection. Тук важи едно просто правило: колкото по-голямо е числото, толкова по-висока е защитата. Соларните лампи се отличават в този аспект. Винаги ще намерите информация за конкретната степен на защита за отделните продукти на нашия уебсайт. Ако искате да намерите повече информация за IP защитата, можете да погледнете тук.

Новост в нашия сайт – категоризация на соларните лампи

С разширяването на нашия асортимент и за по-добра яснота за вас, нашите клиенти, наскоро разделихме категорията екстериорни соларни лампи на няколко категории.

В първата можете да разгледате богатото ни предложение на соларни аплици. Тук ще видите класика като тази дизайнерска лампа със сензор, но и по-рядко срещани артикули, като този LED соларен номер на къща.

Соларните лампи са не само украса за градината ви. И има много възможности за избор. От евтини, като тази, до модели, които са изпреварили доста времето си на производство, като този страхотен артикул.

Соларните декорации ще бъдат черешката на тортата на екстериорните ви пространства. Върхът им е тази красива декоративна верига. Не можем да забравим и елегантните лампи.

Последната категория има само един продукт, но определено си заслужава да се спомене. Това е фотоволтаичен панел JUST със самопочистващо се стъкло. За истинските ценители.


Как да изберем правилната? 

Все още не сте сигурни, дори след като ви показахме всички категории на нашите соларни лампи? Няма значение, ние ще ви дадем няколко съвета как да не сгрешите при избора на соларна лампа.

1)  Яркост – важи класиката: колкото повече, толкова по-добре. Говорим за броя на LED диодите, които определят интензивността на светлината. Помислете за целта, за която ще искате да използвате соларната лампа. Например, около басейна или на алеята е препоръчително да поставите лампа с множество диоди. От съображения за безопасност. Напротив, по-малко LED диоди са достатъчни за алпинеум. Лумените са индикатор за светимост. При меко и топло осветление стойността им варира от 15 - 35, а много по-яркото осветление е около 700 до 800 лумена.

2)   Издръжливост някои соларни лампи могат да светят цяла вечер и цяла нощ. Ако имате нужда соларната лампа да работи през по-голямата част от нощта, не забравяйте да следите за този параметър.

3)   Дизайн – в нашия електронен магазин се предлагат соларни лампи в много форми и с различен дизайн. Съчетайте ги с атмосферата на вашата градина или тераса.

4)   Функции лампата може да реагира не само на смяната на деня и нощта, но и на движението. В този случай лампа със сензор ще бъде полезна. Типичен пример е пред входната врата на къщата. И разбира се, някои видове също имат смарт функции, например връзка с вашия мобилен телефон или смарт приложения.

По-информирани ли сте относно соларните лампи? Ако някои от вашите въпроси все още остават без отговор, пишете ни и ние ще се радваме да ви помогнем.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и