Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Смарт лампи - да, пет пъти

Новини и обяви

Смарт осветлението е един от ключовете към интелигентния дом, в който ще се чувствате комфортно. Тук е, за да улесни живота Ви.

Смарт лампите са термин в света на осветлението, който се използва много често в наши дни. Но може да пропускате цялостната идея защо си струва да ги купите. А ние сме тук, за да ви обясним какви са основните им предимства.

Икономия

Преди няколко години не бихме се интересували дали енергоспестяващата крушка ни спестява няколко лева на месец. Но сега всичко е различно. Разходите за живот стават все по-високи и е по-добре да спестите малко пари. Смарт лампите са върха на енергоспестяващото осветление. А смяната на всички класически крушки с енергоспестяващи крушки със сигурност ще ви спести доста пари.

Продължителност на живот

Животът на интелигентното осветление или интелигентната крушка е няколко пъти по-дълъг от живота на класическата крушка. Първоначалните разходи за по-скъпа крушка гарантирано ще ви бъдат върнати. Продължителността на живота на смарт крушките достига трудни за вярване десетки хиляди часове светене и до сто хиляди цикъла на превключване.

Комфорт

Можете да си играете с настройването на интелигентното осветление, но определено не е нужно. Ако целта ви е то да служи на вас, а не вие на него, не е нужно да създавате сложни схеми за осветление. Това е пълната противоположност, интелигентното осветление е там, за да отразява вашите изисквания към него и вашия начин на живот. Ние не искаме да прекарвате часове на телефона си. Можете просто да включвате и изключвате лампите чрез телефона си. Дистанционното управление е едно от най-значимите му предимства. Можете да контролирате интелигентното осветление, например, чрез смартфон и приложения или можете да го управлявате с гласа си. И дори не е нужно да ставате от дивана, ако не искате. Особено удобни са сензорните лампи. Всичко, което трябва да направите, е да минете покрай тях по време на нощното си пътуване по коридора и те ще светнат, а след това ще изгаснат отново. Същото важи и ако ръцете ви са пълни и няма начин да стигнете до превключвателя. Те знаят кога минавате и само ви осветяват пътя. Не можем също така да забравим, че интелигентното осветление е наистина лесно за инсталиране (инсталацията отнема само няколко минути и не са необходими промени в електрическата инсталация) и може да се управлява от всеки, защото е наистина лесно.

Биоритъм

Цветовият спектър на интелигентното осветление се адаптира към смяната на деня и нощта и условията на осветление. Той е там, за да следва вашия биоритъм и да ви помага във всяка секунда от живота ви, когато се събуждате и заспивате. Дневната синя светлина (студена) има положителен ефект върху концентрацията и работоспособността. Възрастните ще го оценят, докато работят на компютъра или извършват нормални домакински дейности, благодарение на него децата в училищна възраст ще имат свободно пространство за мислене, докато пишат домашни или докато играят. От друга страна, преди лягане приглушената (топла) светлина ще е подходяща, защото бавно, но сигурно ще ви подготви да заспите, докато четете хубава книга или си почивате. Освен това можете да създадете свои светлинни зони във всеки ъгъл на дома си.

Много възможности

В един от предишните параграфи написахме, че интелигентното осветление ще ви донесе комфорт, но можем да добавим и че предлага широки възможности. В настройките можете да работите с широк набор от различни програми и режими. Можете да адаптирате интелигентното осветление към вашето настроение или повод. Можете да се насладите на годежната вечеря под романтично осветление, или от друга страна, ергенското парти у дома има нужда от диви цветове и тяхното редуване. Отивате на почивка и се страхувате от нежелани гости в дома си? Задайте таймер и режим на димиране на светлината, за да създадете впечатлението, че винаги има някой в къщата. Само от вашето въображение зависи колко искате да си поиграете със смарт осветлението.

Нашата оферта за смарт осветление

В нашия онлайн магазин ще откриете голям асортимент от смарт осветление и неговите аксесоари.  

Така. Сега ви трябва само една стъпка, за да блеснете интелигентно. Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и