Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Природосъобразно домакинство

Новини и обяви

Всеки от нас може да направи нещо за планетата. Можете ли да се сетите какво? Какво ще кажете да направите дома си природосъобразен?

Екологично мислене

Всеки от нас може да помогне на околната среда и да защити Земята от различни последици. Първо трябва да направите промени в дома си, за да стане зелен. Но какво означава това? Зеленото домакинство се опитва да бъде природосъобразно. Това не е само да замените уредите си с други. Да бъдете еко означава да промените начина си на живот и да се замислите за влиянието върху околната среда. Обърнете внимание на това, което консумирате през деня, колко отпадъци създавате, и колко храна изхвърляте ненужно. Какво можете да получите, като станете по-еко замислени? Съвестта ви ще е чиста, ще се чувствате добре от това, че защитавате природата и околната среда, но ще имате и награда под формата на финансови спестявания.Как да направим дома си природосъобразен?

Ако искате да предпазите природата и да станете по-екосъзнателни, има няколко начина да го направите. Спрете да използвате найлонови торбички за еднократна употреба, вместо това си вземете платнени торби за многократна употреба. Не прахосвайте вода и храна, уверете се, че разделяте отпадъците си и използвате препарати и козметика, които са щадящи към околната среда. През зимата избягвайте да използвате отоплението в дома си прекалено много. Друга голяма крачка е замяната на старите ви уреди с нови, които пестят енергия. Можете да замените всички традиционни лампи с LED лампи. Тук сме, за да ви помогнем с това. LED лампите са много екологично решение за осветление. В сравнение с класическите крушки, LED осветлението може да използва до 80% по-малко електроенергия, щади околната среда и може да се нарече "природосъобразно". От друга страна, халогенните крушки например съдържат живак, много вредна субстанция, която изобщо не е добра за природата. Щом халогенната крушка спре да работи, трябва да я изхвърлите в специален контейнер. Изхвърлянето им трябва да е възможно най-щадящо.Освен това, LED крушките и LED лампите имат до 60 пъти по-дълъг живот от класическите крушки. В сравнение с халогенните крушки животът на LED крушките е до 20 пъти по-дълъг. Една обикновена LED крушка издържа до 500 000 часа. Използването на тези крушки в дългосрочен план ще е полезно за околната среда, намалявайки въглеродните емисии и следователно въглеродния отпечатък, който е така вреден за планетата.Ако искате да бъдете по-екосъзнателни и щадящи към околната среда, опитайте се да добавите към живота си колкото се може повече екосъобразни опции. Започнете със закупуването на висококачествени LED лампи и LED крушки.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и