Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Нов автоматизиран склад за по-бърза и по-ефективна обработка на вашите поръчки.

Нов автоматизиран склад за по-бърза и по-ефективна обработка на вашите поръчки.
За фирмата

Lampite.bg, вторият по големина онлайн търговец на осветителни тела в Европа, реагира активно на нарастващото търсене и на нарастващите изисквания на клиентите за бързина и качество на услугите. Компанията завършва строителството на две нови складови халета, като същевременно внедрява нова система за управление на склада, която да спомогне за автоматизиране на процеса на подготовка на стоките.

Lampite.bg е една от добре познатите компании в света на е-търговията, което се доказва не само от хилядите положителни отзиви от доволни клиенти, но и от многократното включване на компанията в класациите на европейските лидери в областта на дигиталните технологии. 


С нарастването на търсенето на нашите стоки и с по-нататъшното разширяване на асортимента през последните години постепенно се увеличи необходимостта от повече складови площи. Инвестирането в нов склад се оказа логична стратегическа стъпка.


Повече пространство и автоматизация на процесите


Завършеното през октомври складово хале с площ от над 9000 кв. м и ново хале за 4500 палета с височина 19 м ще осигурят на компанията значително увеличение на складовото пространство, което ще ни позволи да поддържаме по-големи наличности и да реагираме по-бързо на търсенето.


И не само това, наред с увеличаването на складовия капацитет, Lampite.bg внедри и новата система mySTOCK® WMS (Warehouse Management System) на компанията Kvados a.s., която може да оптимизира складовите процеси с помощта на изкуствен интелект и машинно обучение. Автоматизацията ще спомогне за подобряване на процеса на oкомплектoване на стоките и подготовката им за изпращане до клиента. По този начин клиентите ще могат да се насладят на своите поръчки по-рано.
Новопостроените помещения (отбелязани в червено на картата) ще допълнят няколко от оригиналните складови халета на бившия промишлен комплекс, в който се помещават също логистичният център и центърът за обслужване на клиенти. Административният център на компанията е разположен заедно с три други складови халета в непосредствена близост.Пътуване в историята на Lampite.bg

Lampite.bg е на пазара от 25 години и за това време успя да се превърне във втория по големина играч на онлайн пазара за осветителни тела. Понастоящем компанията оперира в 26 европейски държави. 

В момента продаваме над 200 различни марки осветителни тела, разполагаме с 50 000 вида продукти в асортимента си, над 2 млн. бройки на склад и до момента успешно сме доставили над 4 млн. поръчки до нашите клиенти.


Клиентите са винаги на първо място 


Наясно сме, че доволният клиент ще се върне и затова полагаме максимални усилия, за да можем да предложим добре организиран електронен магазин, изпълнен с вдъхновение, удобно пазаруване, бърза и надеждна доставка и възможност за рекламации. Нуждите и изискванията на клиентите продължават да растат и ние знаем, че можем да повлияем положително на по-нататъшното развитие на нашата компания, като инвестираме в тяхното удовлетворение. Ето защо постоянно адаптираме асортимента си към настоящите нужди на клиентите и търсим нови начини да правим нещата по-добре, за което несъмнено ще ни помогне новият склад.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и