Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Крушки за всяко осветително тяло

За източниците на светлина

Svítidlo již máte vybrané. Na co ale nesmíte zapomenout je žárovka. Ale jaké máte vlastně možnosti výběru?

Крушки за всяко осветително тяло

Каквото и осветително тяло да изберете, ако не е с вграден LED модул, определено ще ви трябва крушка. Една крушка обаче не е като друга крушка, различни са. При нас можете да избирате от многото видове и типове. Не става въпрос само за избора на подходяща крушка и мощност, но и за това какво всъщност искате от осветлението и лампата.


От класическото до модерното

Някои от вас просто предпочитат конвенционалните крушки. Това са евтини, но в сравнение с енергоспестяващи крушки или дори LED крушките, имат много кратък живот. Ще спестите с енергоспестяващите крушки. LED крушките обаче стават все по-популярни и може би най-търсени. Въпреки че имат малко по-висока цена в сравнение с традиционните или икономичните, разликата не е толкова забележима. Те са най-икономичният вариант, когато става въпрос за крушки. Така че разликата в покупната цена определено ще ви се върне. Оперативните разходи са много по-ниски в сравнение с други варианти. Имат и по-дълъг живот.

Ако искате да избирате сами интензивността на осветлението, можете да си купите демируема крушка. Тук вече няма да се налага само да включвате или изключвате лампата. Можете сами да решите дали искате интензивна светлина или дискретна.

Напредъкът в технологиите е неудържим. Това се доказва и от интелигентните крушки, с които имате няколко възможности. Можете не само да ги затъмните според собствените си нужди, но можете също така да изберете цвета, с който искате да ви свети. Ако ви трябва лампа с крушка само с един цвят, можете да използвате предложението от цветните ни крушки.

Някои осветителни тела, където крушката играе основна роля, изискват нещо специално. Дори и за тези случаи сме подготвили оферта от ретро, винтидж крушки, с които можете да добавите напълно различен дизайн и вид на цялото осветително тяло.

Ако имате нужда от резервна крушка за вашата кола или старата вече не свети, предлагаме и от този тип крушки. При нас имаме всички видове. Накратко, без значение от каква крушка имате нужда, определено при нас ще я намерите.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и