Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Какво е интелигентно осветление?

Интериор

отговори:

Ако сте от тези, които харесват съвременните технологии и биха искали да спестят всяка секунда от времето си? Преминете тогава към интелигентно осветление.

Представете си ежедневна ситуация, в която със сигурност ще се окажете. Лягате си на дивана и сте оставили лампите светнати, увивате се се в любимото си одеяло и изведнъж установявате, че силната светлина ви дразни. Със сигурност всички сме го изживяли. Сега обаче можете да избегнете тези или подобни ситуации. Питате как? Например, ако имате интелигентно осветление, което можете да контролирате с дистанционно управление. Всичко, от което се нуждаете, е смарт осветление и някое от смарт устройство или таблет, за да можете да го използвате като дистанционно. Някои интелигентни лампи са в комплект с дистанционно управление, което можете да използвате за управлението им.

 
 

По-голямата част от смарт осветлението ни е съвместимо и със системите Amazon Alexa и Apple Homekit. С тези системи можете да създадете смарт дом, за който не сте и мечтали. Можете да контролирате всичко с вашето смарт устройство от комфорта на вашия стол, но не само това. Можете също да контролирате всичко от разстояниеДа настроите различни профили и лампите да се включват или изключват в определено време, без да се налага да стигате до превключвателя.

Смарт крушки

Един от най-популярните продукти, които попадат в категорията на интелигентното осветление, са смарт електрическите крушки. Тези крушки могат да се управляват от разстоение с помощта на дистанционно управление. Така че, ако завинтите крушка с тази функция в класическо осветително тяло, събуждате в него модерното и съвременните технологииОще повече, че смарт крушките са съвместими и със системата Philips HUE. Интелигентните крушки се предлагат с няколко различни цокъла или основи.

 

Eglo connect

Смарт осветителните тела Eglo connect имат много функции като постепенно димиране, избор на цвят и преход, както и настройки на цветовата температура. Можете да управлявате тези лампи с помощта на смарт устройство или дистанционно управление. За да работи всичко, нямате нужда от Wi-Fi или от външен адаптер. Управлението работи чрез BluetoothТова осветление е и на достъпни цени, така че почти всеки може да си го позволи.

 

Philips Hue

Интелигентните осветителни тела от системата на Philips Hue се управляват чрез мобилно устройство. Това означава телефон или таблет. Трябва да изтеглите приложение и да се свържете към Wi-Fi мрежа, за да работи всичко правилно. 

Eglo connect, Philips Hue и Immax NEO са интелигентни осветителни тела. При нас ще намерите както интериорно смарт осветление, така и екстериорно.

Така че, ако искате да имате смарт дом, е време да си купите и смарт осветление.  

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и