Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да изберем техническо осветление за търговски сгради?

Други интериори
Отговор:
МирелаМирела

отговори:

Ако имате нужда от осветление за търговски сгради, офиси или производствени халета и складове, имаме за вас специална категория техническо и индустриално осветление.

В днешно време наистина е необходимо да имате достатъчно осветление не само в къщата и около нея, но и в местата, където прекарвате по-голямата част от деня. Под това имаме предвид вашата работа. Тук е много важно да изберете правилното осветление, което да гарантира подходяща работна среда.

 
 

Без значение дали работите в офис, склад или в производствена зала, трябва да ви е светло навсякъде. За това има категория за индустриални осветителни тела, които гарантират за осветлението във всички тези места. Именно защото условията на работа стават все по-строги, нашите индустриални осветителни тела са проектирани така, че да отговарят на всички изисквания за безопасност. Индустриалните лампи са много устойчиви на всякакви метеорологични условия, а също и на най-различни удари, което понякога е наистина полезно.

 
 

Що се отнася до видовете осветителни тела, които са най-подходящи за търговски помещения или офиси, трябва да споменем флуоресцентни осветителни тела. Флуоресцентните лампи имат много пъти по-дълъг живот от лампите с обикновени крушки. Но това не е единственото им предимство. Ако купите флуоресцентни осветителни тела, скоро ще разберете за техните ползи сами.

 
 

Ако имате нужда от осветително тяло за производственото хале, най-добрият вариант са промишлени осветителни тела, които са подходящи както за закрити, така и за открити пространства. Промишлените осветителни тела имат много висока IP защита, така че няма проблем с тези те да се използват дори и на открито.

 

Осветителни тела за всички вътрешни и външни търговски, складови и производствени площи можете да намерите в нашия онлайн магазин www.lampite.bg.

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и