Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Immax въвежда нов стандарт за интелигентно управление на осветлението

Новини от Света на светлините

Функцията BEACON ви позволява да управлявате интелигентното осветление в домакинството с едно дистанционно управление. Не е необходимо да използвате мобилно приложение, за да управлявате отделните устройства.

Производителят на интелигентни устройства за дома Immax предлага над 100 вида дизайнерско интелигентно осветление, което се свързва чрез Wi-Fi и има чип TUYA. Благодарение на това можете да го свържете с други оборудвани продукти от различни марки. Цялата процедура се извършва чрез приложението Immax NEO PRO.

Функцията BEACON променя правилата на играта


Новата технология BEACON дава голямо предимство на всички потребители в едно домакинство. Управлението чрез дистанционното управление е по-лесно и по-бързо. Важно е да се спомене, че всичко това е възможно, ако устройството има чип TUYA с функцията BEACON. 


Безжичното управление се свързва чрез протокола Bluetooth и създава така наречената функция mesh network, при която сигналът се предава между отделните продукти. Благодарение на това можете да достигнете до големи разстояния. Представете си, че стоите във всекидневната и с едно натискане на дистанционното управление осветявате цялото домакинство.


Можете да настроите дистанционното управление в приложението Immax NEO PRO. Можете не само да изберете основното включване и изключване на отделните лампи, но и да създадете автоматизация на продуктовата група.

Съвместимост на целия пазар


Immax вече прилага тази функция в новите колекции интелигентно дизайнерско осветление. В офертата ще откриете висящи, таванни и настолни лампи. Функцията BEACON е включена и в интелигентните RGB крушки Immax NEO LITE.


Осветителните тела на Immax са известни с максималната си съвместимост с различни системи. Такива са iOS, Android, гласовите асистенти Amazon Alexa, кратките пътища на Apple Siri и Google Assistant. Благодарение на чипа TUYA те са напълно съвместими и с продукти от марката LIDL и др. 


СЪВЕТ: Изпробвайте функцията BEACON в домакинството си. Обърнете внимание на лампата Immax NEO LITE ASTA от новата колекция. Впечатлени сме от нейния дизайн и размер от 125 см.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и