Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Без повече ужилвания, вземете си капан за насекоми

Новини и обяви

Качественият капан за насекоми е може би една от инвестициите, които смятате за по-маловажни. Но обещаваме, че няма да съжалявате. И от друга страна, няма да чуете досадното бръмчене около главата си.

Представете си перфектна лятна нощ. Седите на тераса с приятелите си, ядете хубава храна от грила, забавлявате се и забравяте всичките си грижи. Но тогава чувате бръмчене, което се приближава драматично. И битката на всички времена започва. Гледате раменете, китките и краката си. И преди да успеете да разберете на кои части на тялото ви е кацнал опонентът ви, той вече е в състояние да изсмуче кръвта ви. Знаете ли, че лесно можете да избегнете подобни, леко ужасяващи, случаи?

Много видове капани за насекоми 

Капаните за насекоми, които ще намерите в нашето предложение в електронния магазин Lampite, могат да бъдат разделени на две основни категории – електрически и класически. Има все повече различни видове капани за насекоми. Малките електрически капани работят на принципа на LED осветление, което е свързано към мрежата. Насекомите се примамват от очарователна светлина, на която не могат да устоят. Въпреки това, обемистите електрически репеленти срещу насекоми, които работят с UV лъчение, също са перфектен вариант. Най-голямото им предимство е големината на площта, която по-лесно улавя неканения гост на вашето тържество. Не можем да забравим за екстериорните LED лампи с вграден капан, соларните капани, които ви спестяват болката от високите сметки за ток, или капаните, които могат да се зареждат с помощта на USB кабел.


Тихи, безопасни, без миризми

Репелентите срещу насекоми в нашата оферта се характеризират с това, че са безшумни и напълно безопасни. Също така не произвеждат миризмата, която може да познавате от различните видове изпарения и ароматни свещи, които може да работят до известна степен, но с цената да накарате вас и вашия посетител да усещате странна миризма през цялата вечер. Можете да забравите за това с капаните ни. И по-скоро трябва да се поглезите с миризмата на прясно изпечени зеленчуци.

Как да изберем правилния капан за насекоми

Преди да навлезем в подробности, трябва да добавим, че капаните за насекоми не са само за комари. Освен това улавят досадни мухи, оси, молци и други дребни нарушители. Преди да решите кои капани да изберете за вашата тераса, ние ще ви помогнем да отговорите на няколко основни въпроса, които може да ви хрумнат.

1.    Как работят капаните за насекоми?  

Както накратко споменахме, някои от капаните работят с връзка с електричество, други не изискват такава. Мощните електрически капани съдържат UV тръби (флуоресцентни крушки) или LED осветление. Капаните за насекоми първо привличат насекомото към тяхната светлина. И след контакт с вътрешните решетки, които са под високо напрежение, насекомите умират. В нашето предложение ще намерите продукти не само за вашия дом, но и за пътуване, като този. Функцията на капаните за насекоми е не само практична. Те работят и като осветление. За някои от тях можете дори да промените интензитета на светлината и да използвате други функции, защото могат да се управляват независимо.

2.    Какъв е обхватът на капана?

Обхватът на електрическите капани достига стойности от 30 до 150 квадратни метра. Така че изчислението е доста просто - настройте го към размера на площта, на която смятате да го използвате. Ако не е достатъчно, решението е капан с по-голям обхват или закупуване на по-голям брой капани. Това ще създаде ударна група, през която няма да мине бръмчащ комар.

3.    Ами поддръжката? 

Поддръжката на капаните за насекоми е проста. В долната им част ще откриете подвижна и  миеща се табла, в която се трупат уловените насекоми. Почиства се само за минута. Всички капани за насекоми в нашата оферта са екологични и не съдържат никакви химикали. И не можем да забравим, че при повечето капани получавате тригодишна гаранция от нас.  

4.    Мога ли да оставя капана навън?

Въпреки че капаните за насекоми са устойчиви на надраскване и корозия, за да изглеждат нови за дълго време, повечето (ще намерите изключения в нашата оферта) имат по-ниско ниво на IP защита, така че в края на вечерта ги преместете някъде, където няма да вали върху тях или да ги повреди. Като алтернатива можете да окачите някои от капаните, които имат кука, под покрива на вашата тераса, без изобщо да се притеснявате за съхранението. 

5.    Мога ли да намеря резервна лампа за капана? 

За някои да. Можете да прочетете за това в описанието на избрания продукт.

Имате ли вече капан? Повярвайте ни, вашите летни партита ще останат необезпокоявани и терасата ще бъде достъпна само за поканените гости. И можете да започнете да я правите по-красива, например, с ново осветление. Очаквайте скоро статия за осветлението на терасата.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и