Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Смарт контакти

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Смарт Контакти


Nеdis изработват и Смарт контакт, които да ви гарантират безопасност и функционалност. Искате ли да имате умен и универсален дом? С нашите Смарт устройства за дома ще можете едновременно да автоматизирате дома си и да спестите пари. В този раздел имаме умни контакти от Nеdis, които могат да ви осигурят модерен, иновативен, автоматизиран и сигурен дом. Изберете от различните Смарт осветление за дома, които предлагаме от нашите доставчици Phillips Hue, Nanoleaf, Eglo Connect, Immax и други. 


Изберете новите Смарт контакти за вграждане, които се монтират лесно, удобно и се контролират от безплатно приложение. Имате възможност да нагласите автоматичен режим на изключване и включване, както и да се обезапасите от изгаряне на тока. Именно тези умни устройства ще заместят сегашните и ще подобрят начина ни на живот. Имаме Смарт контакти на достъпни цени и доставяме бързо и лесно до цялата страна. От Nedis ще можете да вземете и невероятни Смарт превключватели, Смарт сигурност и Смарт осветление.


За повишаване на вашата безопасност е необходимо да обмислите снабдяването със Смарт устройства за дома. Можете да рагледате дали някой от артикулите не е с намалена цена в нашия раздел с отстъпки и промоции. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и