Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Сензори за движение

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте сензори за движение за вашия дом или работно място, които да ви гарантират сигурност и функционалност


Сензорите за движение се използват все по-често от всеки човек, който иска да защити имота си. Монтажът на лампи със сензор за движение се извършва лесно и бързо. Самите сензори работят чрез инфрачервени лъчи, които засичат топлината на тялото. Най-често се използват външни лампи със сензор за движение, като в началото те се използваха от предприятия за допълнителна сигурност с промишлени лампи. Вече се използват от домакинства LED лампи със сензор за движение, които да спестяват от енергията и да се включват, ако някой нахлуе във входа или градината ни. Сензорите за движение, които се поставят в градината са надеждни, сигурни и ще изпращат всеки, като се включват автоматично. 


Има и други видове сензори за движение, които можете да закупите и да използвате вътре в дома си в комбинация с интериорното осветление. Сензорите за коридор, баня или килер се използват често, защото тези места нямат нужда от постоянна светлина. В много от заведенията се използват крушки със сензор, които да се включват и изключват, като по този начин не се забравят включени лампите.


Сензорите за движение могат да се оборудват с LED крушки, за да имате по-ефикасно осветление в дома си. Също така, можете да разгледате и датчици за движение, както и детектори за дим за пълна сигурност на вашето жилище.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и