Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Ново

Kategorie AKCE

Огромни намаления за периода от 5.12.2022 до 11.12.2022 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Предлагаме ви най-новите модели осветителни тела, които ще откриете на пазара, комбинирани с най-добрите осветителни системи


Новите лампи в нашия магазин могат да променят всяка част от дома ви и да придадат нов облик на цялата ви къща. Искате да сте в крак с нова осветителна технология на пазара? От доста време мислите да смените на LED или смарт осветление в дома? Ние ви представяме нови LED лампи и полилеи, които ще ви помогнат да спесите от разходите на енергия и да заредите дома си с ефикасни крушки, които издържат във времето. Чрез новите ни продукти можете да създадете изкуство в своя дом, използвайки LED ленти за осветление, което да създаде ново външно или вътрешно осветление.


Прекрасните неща не свършват дотук, защото смарт технологията вече е при нас. Новите смарт осветителни тела създават уникален шанс на всяко домакинство да промени осветлението у дома. Интелигентните смарт крушки са нов и ефикасен начин да оборудвате целия си дом с осветителна система, която може да се контролира с дистанционно или от вашето мобилно устройство. Новата смарт система допринася за сигурността, задава автоматичен режим спрямо вашия дневен режим и успокоява светлината у дома, когато имате нужда от почивка. Пробвайте някои от нашите нови продукти, за да усетите новата мощ на осветителните тела за дома.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и