сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Ново

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Предлагаме ви най-новите модели осветителни тела, които ще откриете на пазара, комбинирани с най-добрите осветителни системи


Новите лампи в нашия магазин могат да променят всяка част от дома ви и да придадат нов облик на цялата ви къща. Искате да сте в крак с нова осветителна технология на пазара? От доста време мислите да смените на LED или смарт осветление в дома? Ние ви представяме нови LED лампи и полилеи, които ще ви помогнат да спесите от разходите на енергия и да заредите дома си с ефикасни крушки, които издържат във времето. Чрез новите ни продукти можете да създадете изкуство в своя дом, използвайки LED ленти за осветление, което да създаде ново външно или вътрешно осветление.


Прекрасните неща не свършват дотук, защото смарт технологията вече е при нас. Новите смарт осветителни тела създават уникален шанс на всяко домакинство да промени осветлението у дома. Интелигентните смарт крушки са нов и ефикасен начин да оборудвате целия си дом с осветителна система, която може да се контролира с дистанционно или от вашето мобилно устройство. Новата смарт система допринася за сигурността, задава автоматичен режим спрямо вашия дневен режим и успокоява светлината у дома, когато имате нужда от почивка. Пробвайте някои от нашите нови продукти, за да усетите новата мощ на осветителните тела за дома.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и