Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LDST

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

LDST


Компанията LDST е производител на висококачествена осветителна технология, която е представена в нашия електронен магазин главно в секцията стенни лампи и стълбищно осветление.  Можете да използвате сензорно осветление на стълбище, което да ви осигури безопасност и удобство, ако ставате често вечер. Стълбищните лампи LDST  ще се включат при движение и ще осветят пътя ви. Можете да разгледате и нашите лампи за ориентация, лампи със сензор и други сензори, за да можете да спестите от енергия. 


В този раздел ще намерите лампи за вграждане в стълби, които са с различен дизайн и форма, за да обогатят вашето осветление и да ви предоставят нужната светлина. Сензорните лампи за стълбище от LDST са полезни, функционални, качествени и се монтират много лесно. Осветителните тела за стълбище не са толкова разпространени, но са изключително полезни. Можете да ги разгледате в тази селекция от LDST, а в друга да разгледате Лед ленти, Лед аплици и лампи за ориентация, които са също толкова полезни при осветлението на коридор или стълбище.


Посетет нашия онлайн магазин, за да откриете седмични намаления и отстъпки от различни осветителни тела, както и на тези от LDST. Можете да поръчате, а ние ще доставим до вашия адрес и цяла България. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и