Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Смарт LED ленти

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Многофункционални Смарт Лед ленти


Искате ли да създадете нов вид осветление във вашия дом. Представяли ли сте си как вашата стая е осветена в различни цветове. Това е възможно чрез Смарт Лед лента, която можете да закупите от нашия магазин. Този тип Лед лента може да бъде настройвана в различна цветова гама, да бъде настройвана с гласова команда и от разстояние. Можете да закупите Лед лента с дистанционно на достъпни цени и да е монтирате във всеки ъгъл на стаята или помещение. Имаме и Лед лента за таван, която е самозалепваща се. По този начин самозалепващата Лед лента може да бъде използвана за почти всяка повърхност. Можете да обновите вашето жилище и осветителни тела с Лед крушки или Смарт крушки, които драстично да ви намалят разходите за енергия и да подобрят вътрешното осветление. Предлагаме и Лед тела за външно осветление


Вземете си цял комплект Лед лента с дистанционно базирана на смарт технологията, която е новата крачка напред в осветлението. Използвайки многоцветна Лед лента вие можете да създадете изцяло нова атмосфера и да регулирате освен цвета и силата на светлината или нейния ритъм. Разполагаме с разнообразие от различен тип Смарт лента, която можете да използвате и за вашата градина, веранда или двор. Многофункционалната Смарт Лед лента значително може да преобърне дизайна и стила на вашето екстериорно осветление.

Предлагаме и много други лампи за градина, соларни лампи, лампи за ориентация, ако желаете изцяло да смените вашетo външно осветление. Ние доставяме бързо и сигурно из цяла България. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и