Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

IBV

  • Най-продавано

Описание на категорията

Осветление за градина от IBV


Унгарската компания IBV е специализирана в производството на качествени осветителни тела с висока стойност на IP защита. Осветителните тела са много устойчиви на проникване на вода и прах, така че ще ги оцените, например в промишлеността. Безопасността обаче е важна и осветителните тела IBV ще бъдат правилният избор. Нивото на качеството на осветителните тела се доказва от факта, че компанията продава външно осветление в повече от 60 страни по света. Разбира се, осветителните тела отговарят на всички европейски стандарти. Можете да да разкрасите вашия двор и с някой от нашите светещи гирлянди, соларни лампи и декоративно осветление.


Открийте качествени лампи за градина IBV, които ще ви помогнат да създадете нова атмосфера. Осветлението за двор е изключително важно, за да може да имате нужната светлина и нисък разход на енергия. IBV постигат това чрез тяхното осветление за градина, което е комбинирано с LED технология. Способността на LED крушките и LED лампите да икономисват изключително ниска енергия ви дава шанс да спестите и от месечните разходи на енергия.


IBV предлагат и външно осветление за къща или стена, което може да се монтира лесно и бързо. Доставките се извършват в цяла България и получавате до 3 години гаранция. Имаме за вас и специален отдел с отстъпки и промоции на всички осветителни тела. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и