Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Fischer & Honsel

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Fischer & Honsel 


Немската компания Fischer & Honsel стартира дейността си през 1951 г. Оттогава компанията се разраства и се развива в модерна, просперираща компания. Fischer & Honsel произвежда декоративно и практично домашно осветление както в модерен, така и в класически дизайн. Компанията предлага осветителни тела за таван, трапезария и подови лампи. Fischer & Honsel обслужва клиенти в Германия. Немската компания предоставя наистина страхотна интериорна светлина, която може да се интегрира в много стаи от различни стилове благодарение на елегантния си и в същото време опростен дизайн. В нашата широка гама ще намерите още страхотни лампи от Honsel и много други производители, както и висококачествени LED лампи.


Много от настолните лампи, предоставени от Fischer & Honsel, са интегрирани с LED технологията. Благодарение на LED крушките, светлината е много по-ярка и енергийно ефикасна. Имате и възможност да регулирате светлината според вашите желания. Разгледайте нашата селекция от димируемо осветление и дистанционни управления


Можете да поръчате в нашия магазин желания от вас артикул и да доставим до вашия адрес в цяла България. Имате шанс да разгледате нашите отстъпки на външно и вътрешно осветление и да обогатите осветлението на вашия дом. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и