Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Esto

Описание на категорията

Марка Esto


Австрийската марка Esto, базирана във Velden, произвежда осветление от 1969 г. Дизайнът на осветителните тела на Есто показва влиянието на три културни области - Австрия, Италия и Словения. Разбира се, в допълнение към затегнатия детайл, австрийският производител набляга на използването на качествени материали, така че да сте доволни от вътрешното и външното осветление в продължение на много години. Асортиментът включва основно таванни лампи и лампи за стена.


LED лампите за таван на компанията Esto са представени чрез точково осветление. Спот лампите от Esto са с различна форма и дизайн, за да може да комбинирате с вашия интериор. От тяхната фирма можете да намерите и захранващ кабел в нашия раздел последна бройка. Сред разновидностите от Esto се намират и прожектори, както и спот осветителни тела. В нашия магазин сме създали различни раздели, в които можете да намерите LED лампи, спотове, външно осветление и много други лампи за детска стая.

 

Открийте и невероятни отстъпки на всякакви осветителни тела, които ще ви придадат ново осветление в жилището. Имате възможност да получите качество на добро цела с лампите от Esto, а ние ще доставим бързо и лесно до вашия адрес. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и