Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Esto

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Марка Esto


Австрийската марка Esto, базирана във Velden, произвежда осветление от 1969 г. Дизайнът на осветителните тела на Есто показва влиянието на три културни области - Австрия, Италия и Словения. Разбира се, в допълнение към затегнатия детайл, австрийският производител набляга на използването на качествени материали, така че да сте доволни от вътрешното и външното осветление в продължение на много години. Асортиментът включва основно таванни лампи и лампи за стена.


LED лампите за таван на компанията Esto са представени чрез точково осветление. Спот лампите от Esto са с различна форма и дизайн, за да може да комбинирате с вашия интериор. От тяхната фирма можете да намерите и захранващ кабел в нашия раздел последна бройка. Сред разновидностите от Esto се намират и прожектори, както и спот осветителни тела. В нашия магазин сме създали различни раздели, в които можете да намерите LED лампи, спотове, външно осветление и много други лампи за детска стая.

 

Открийте и невероятни отстъпки на всякакви осветителни тела, които ще ви придадат ново осветление в жилището. Имате възможност да получите качество на добро цела с лампите от Esto, а ние ще доставим бързо и лесно до вашия адрес. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и