Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

ANSMANN

Vendor 1
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

ANSMANN 


Немската компания произвежда батерии и техните аксесоари от 1991 г. От създаването си той се превърна в световен лидер на пазара на мобилна енергия не на последно място благодарение на качествените продукти и най-новите технологии, които използва. Компанията спазва строги екологични стандарти за производство и печели множество награди и патенти за своето ноу-хау. ANSMANN предлага батерии, зарядни устройства, фенерчета или например нощни светлини за деца. Философията на компанията е да създаде идеалния продукт на правилната цена, използвайки най-новите технологии.


Продуктите от Ansmann предлагат различна система за решения от един източник. През годините, допълнителното замърсяване на околната среда накараха компании като Ansmann да се фокусират изцяло върху благоприятното въздействие на природата. Чрез продуктите на Ansmann вие можете да спестите разходи за електричество и да защитите околната среда. Ние предлагаме и други доставчици за осветление на спалня, коридор, кухня и външно осветление.


При нас можете да получите безплатна доставка и да участвате в някои от нашите седмични промоции. Открийте невероятно осветление чрез компанията Ansmann, което ще ви осигури това, от което имате нужда. Техните батерии и зарядни устройства са с доказано качество и издръжливост на пазара. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и