сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Вентилатори

Kategorie AKCE

Голяма есенна разпродажба на лампи.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Днес съществуват евтини вентилатори, които всеки може да си позволи, но има различни видове вентилатори за охлаждане и отопляване


Какво всъщност е вентилаторът? Това е механично устройство, свърза с въздушния поток, който преминава през различни системи от въздуховоди. Освен това, се грижи и за премахването на замърсения въздух и внасянето на свеж въздух. Този процес се осъществява чрез спадане на налягането между двата отвора на вентилатора. Поради неговата функционалност, вентилаторът намира приложение във всичко. Освен за помещения като баня или стая, те се използват и за устройствата ни. Като вид, вентилаторите най-често са аксиални вентилори или осеви вентилатори. 


Всички сме запознати с вградените вентилатори за компютър и сигурно сте виждали новите подложки с вентилатор за лаптоп, които са доста удобни и можете да разгледате в нашия магазин, ако се нуждаете от настолен вентилатор.


Най-често, тези механични устройства намират приложение във въздушната климатизация като вентилатор за аспирация, вентилатор за отопление или турбинен вентилатор. За да може едно помещение да е добре климатизирано и да има добра вентилация, е от значение местоположението и броят на използваните вентилатори. В по-големи помещения е най-добре да се разположат няколко малки вентилатора, на стратегически места, за да достига свеж въздух до всяка точка на помощението точно както спотовете разпръскват равномерно светлина. От друга страна, вентилатори за аспирация и за таван трябва да бъдат разположени в горната част на помещението. Съществуват и други от различен тип, които са свързани с части от къщата, които се нуждаят от извънредна гриза. За тази цел има изобретен смукателен вентилатор за компин, вентилатор за баня без ток и безшумен вентилатор за баня.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и