Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Lampite внедрява нова складова система и завършва две нови складови бази

Lampite внедрява нова складова система и завършва две нови складови бази
Новини от Света на светлините

Lampite, вторият по големина онлайн търговец на осветителни тела в Европа, внедрява новата система за управление на склада (WMS) и завършва две нови складови бази.

Благодарение на новите технологии, Lampite ще може да изпраща поръчки по-бързо и по-ефективно от преди. Новата складова система mySTOCK® WMS, доставена от компанията Kvados a.s., ще използва изкуствен интелект и машинно обучение за оптимизиране на складовите процеси. Това ще позволи по-бърза и по-прецизна подготовка на стоките и ще улесни логистиката.

Онлайн магазинът на Lampite успешно е доставил над 4 милиона поръчки, продава повече от 200 марки осветителни тела и в момента има 50 000 вида продукти и над 2 милиона броя артикули на склад върху площ от 21 000 м² складово пространство. 

Новата складова база с площ от над 9 000 метра и новото хале към нея с място за 4 500 палета с височина 19 метра ще позволи на Lampite да съхранява по-голямо количество стоки и да реагира по-бързо на търсенето.
 

„Инвестирането в новата система WMS и нови складови зали е стратегическа стъпка за нас. Искаме да станем лидер в онлайн продажбата на осветителни тела в Европа“, каза Дарек Матвиков, главен изпълнителен директор на компанията Donoci s.r.o., която управлява Lampite.

Внедряването на новата складова система временно причинява забавяне на изпращането на поръчките, което в момента е 5 дни. Lampite се извинява на клиентите за това и ги уверява, че всички поръчани стоки ще бъдат изпратени.


      

„Вярваме, че новите технологии ще ни позволят да подготвяме поръчки още по-бързо от преди“, добави Матвиков.

Lampite е на пазара от 25 години и със своите 27 електронни магазина е един от водещите продавачи на осветителни тела в Европа. Те доставят повече от милион поръчки годишно.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и