Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Лампи

Kategorie Immax
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Смарт осветителни тела Immax


Смарт технологията все повече навлиза в нашия живот и става част от повече домакинства. Това е напълно нормално, тъй като смарт осветлението може драстично да намали разходите на енергия и да ви осигури допълнителен комфорт. Представяме ви смарт осветление от Immax Neo на добри цени в нашия онлайн магазин. Immax Neo предлагат смарт лампи от всякакъв вид и форма, чрез които можете да подобрите изцяло осветлението в дома си. Освен смарт осветителни тела от Immax, можете да разгледате и други техни продукти, като интелигентни крушки и смарт аксесоари.


Нов вид осветление от Immax Neo смарт можем да доставим бързо и лесно, а ако побързате можете да грабнете някоя смарт лампа с отстъпка от цената. Ние искаме да имате възможност да усетите комфорта и уюта на тази технология. За повече промоции, можете да разгледате и нашите седмични намаления. 


Освен намалени сметки за електричество, интелигентните осветителни тела от Immax могат да ви предоставят многобройни функции, като гласова команда, автоматичен режим и други. Този тип осветление може да ви предостави и сигурност чрез автоматично сензорно включване. Immax Neo предлагат и други продукти свързани със сигурността, които можете да разгледате тук

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и