сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Огледала - Rabalux

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Огледало с осветление


Имате нужда от силно и ярко огледало с лампа за гримиране или искате да обогатите осветлението за баня? При нас ще откриете уникални и качетвени Лед огледала за всеки случай или повод. Благодарение на Лед крушките, светлината е изключително ярка и детайлна, а увеличителното огледало ви дава още по-добра видимост. Можете да използвате нашето светещо огледало дори и за работа, ако имате нужда от такова.  При нас можете да намерите и лампи за огледала, които са подходящи за баня и светещи лампи за картини.


Имате възможност да закупите настолно огледало с Лед осветление от нашия магазин или да разгледате нашите промоции за още повече Лед лампи и осветителни тела. Ние доставяме в цяата страна и предлагаме специфичен гаранционен период. 


При нас можете да намерите различи лампи за гримиране с огледала. Те могат да бъдат оборудвани с димируеми крушки, които ви помагат да регулирате светлината от силна към по-слаба. Тези Лед огледала са подходящи и за баня допълвайки осветлението за баня. Ние предлагаме и други артикули за вашата всекидневна или спалня, като лунички, пречисватели за въздух, вентилатори, лампи за ориентация и други. 


Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и