Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Уникалната технология на лампите SUN@HOME

Може да Ви интересува

отговори:

Някои от нас си взимат нов смартфон всяка година. Но знаете ли, че някои смарт технологии могат да бъдат и полезни за Вашето здраве?

SUN@HOME технология

 

Биоритъмът на всеки от нас се определя от редуването на светлината и тъмнината навън. Но какво ще стане, ако прекарвате дни или вечери у дома? След това можете да поканите слънцето вътре благодарение на новото осветление SUN@HOME от марката LEDVANCE, което технологично предхожда датата, заградена в календара Ви.


Пълна победа за LEDVANCE


На първо място, уникалността на технологията LEDVANCE се крие във факта, че тя успява да поддържа идеално Вашия биоритъм, като симулира промените в светлинните условия около Вас. Това означава, че ще спите по-добре през нощта и ще се чувствате по-спокойни през деня. А това води до задаване на подходящи условия за осветление по време на ежедневните дейности – от сутрешни упражнения, през писане на имейли, до четене на вълнуваща книга преди лягане.


Номерът е в технологията HCL (Human Centric Lighting), която оптимизира светлината с помощта на пълноспектърни SunLike LED диоди, които се променят през деня и нощта. Разсейването на светлината от 2200K до 5000K е ключът към идеалните условия на осветление във Вашия дом. Също така, високите стойности на CRI (повече от 95) ще съживят цветовете около Вас, точно както правят слънчевите лъчи. За сравнение – Слънцето достига индекс на цветопредаване 100, класическият LED източник има стойност 80. Важен елемент е и потискането на спектъра на синята светлина, която обърква съня и се опитва неестествено да забави умората ни.


Изобретателност с всеки лъч


Аргументите защо трябва да вземете технологията LEDVANCE за Вашия дом не свършват дотук. Смарт управлението също е идеален помощник. Можете лесно сами да превключвате светлината според дейността, която извършвате в момента. От фокусирана работа при по-силно осветление до слаба светлина, за да направите дома си уютен. Можете също да регулирате осветлението в зависимост от времето. Димиране, таймер, автоматизация или гласово управление. Това е само кратък списък с функциите, които LEDVANCE предлага. И, разбира се, можете да изтеглите приложение, което да Ви помогне с управлението.


И не забравяйте за иновативните технологии LightSHIELD. Те се състоят от прозрачна повърхностна обработка, която предотвратява микроби и бактерии. Освен това абсорбира неприятните миризми във Вашия дом. Ние предоставяме удължена петгодишна гаранция за всички продукти на SUN@HOME.


Защо ще искате да имате продукти от серията SUN@HOME у дома? Кратко и точно:


✓ Осветлението е с най-доброто качество с индекс на цветопредаване от CRI > 95

✓ Благодарение на имитацията на дневна светлина има положителен ефект върху настройванто на естествен биологичен ритъм 

✓ Покрива голям цветови спектър в диапазона 2200K - 5000K 

✓ Те са смарт, димируеми и се управляват безжично чрез приложение 

Повърхността им помага за предотвратяването на задържане на бактерии и микроби

✓ Осигуряваме 5-годишна гаранция за тези продукти


Добавете инвестиция за по-щастлив живот към количката си.

Натиснете.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и