Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED Светещи декоративни картини

Vendor 1
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Вземете си LED светещи картини и придайте нов стил на вашия дом чрез тези декоративни осветителни тела за стена


Художниците често възприемат бързо нови технологии. нови решения и методи, които издигат изкуството на ново ниво. За художниците в областта на изобразителното изкуство, светлината и материалът са двата основни елемента, с които се играе. Не е чудно, че LED лампите за картини са се превърнали във важен елемент за тях.


Светодиодното осветление се използва за превръщането на статични картини в едни от най-модерните картини в света, в динамични, "живи" творби, които променят външния си вид с помощта на светодиодна светлина. Използват се LED аплици за картини, за да се придаде ново отражение на картината. По този начин, творците придават един нов спектър не само на картините, а и на вашия дом. LED крушките за картини са напълно стандартни с малък размер и могат да се открият навсякъде. 


Затова не се колебайте и си изберете картина, но не просто картина, а светещи LED картини. Те могат да бъдат с допълнителни LED лампи с дистанционно или на батерии, като по този начин регулирате светлина. Ако пък искате оптимален разход на енергия, можете да монтирате светещи картини с фотоклетка или сензор за движение.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и