Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Съвети и трикове как правилно да сглобите Коледна елха

Новини и обяви

Изкуствените Коледни елхи имат много предимства. Но трябва да сте подготвени за вида на елхата, след като я извадите от кутията. Отнема само няколко минути и ще изглежда съвсем различно.

Решихте ли да спасите горите и да си вземете изкуствена Коледна елха? Това е чудесен избор. Ше Ви дадем няколко полезни съвета, за да изглежда дръвчето Ви точно както трябва да изглежда. 

Как да го направите?

За да може елхата да се побере в кутията, за да Ви бъде изпратена, тя трябва да е в права линия. Това означава, че след разопаковане клонките са прилепнали към стеблото. Ще намерите няколко части в опаковката. Всичко зависи от размера на елхата, която сте поръчали. Ако е малка, ще откриете само елха и стойката ѝ в опаковката. Въпреки това, когато става въпрос за двуметрови и по-високи елхи, те се състоят от две части, като отново ще откриете стойка при тях.

Щом разопаковате Коледната елха, трябва да проверите от колко части се състои. При по-малките размери просто я поставяте на стойката. Но при по-големите елхи, които се състоят от две части, първо трябва да поставите долната част в стойката и след това да съедините горната част с долната. Елхата е завършена и е готова за модификации.

За всяка елха описанието винаги посочва колко клонки ще откриете в опаковката. Това означава колко плътно е дръвчето. Така ще знаете предварително на какво можете да разчитате. Сега зависи само от Вас как ще разпределите отделните клонки и как ще ги оформите. Можете или да ги нагласите класически в прави линии, или обратното, леко да ги огънете. Изисква се търпение, за да си поиграете с всяка отделна клонка, за да изглежда елхата спретната.


Предимства на изкуствената елха

Да купите истинска елха всяка година си има своя чар. Но понякога това изисква много търпение. След дълго избиране коя да купите, трябва да я пренесете до дома си. И това никак не е лесно с големите елхи. Да нарежете стойката, за да я поставите, и сложното премахване след Коледа са трудна работа. Дори няма да споменаваме колко дръвчета се режат поради тази причина всяка година.

От друга страна, изкуствените Коледни елхи имат повече предимства. Не е нужно да ходите където и да било, за да се сдобиете с една от тях. Купувате само веднъж и използвате всяка година. Отново и отново. Просто извадете елхата от кутията, оформете я, сложете я на поставката и сте готови. Няма сложно подкастряне, за да пасне на стойката. Толкова е лесно. А след Коледа трябва само да я приберете отново в кутията и да я скриете за следващите години. Без бъркотия от паднали иглички. В допълнение ще спасите горите, които и без това значително оредяват.

Можете да избирате от различни видове и размери в нашия онлайн магазин. От ела, бор и смърч. От малки, които можете да поставите на масата, до наистина големи. Можете да избирате от различни цветове и нюанси. Елхите ни винаги изглеждат луксозно и ще направят Коледните Ви празници специални. В допълнение към елхите можете да закупите от нашия онайн магазин и Коледни лампичкикоито не трябва да липсват.


Как да процедирате, когато сглобявате изкуствена елха


Разопаковайте всички детайли от кутията.


Монтирайте стойката, като постепенно вкарвате крачетата в прорезите.


Съберете всички части на елхата.


Разгърнете долната част на елхата.


Нагласете клонките и връхчетата на първата корона.


Разделете и нагласете клонките и връхчетата на останалите нива на елхата.


Пуснете и нагласете горната част на елхата.


Погледнете я отдалеч и поправете клонките до желаната форма.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и