Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Лампи за картини

Vendor 4
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Декоративното осветление и лампите за картини са доста често използвано осветително тяло, заради акцентираната светлина, която придава на вашето жилище


Искало ли ви се е да осветлите красивата картина или рисунка на стената? Направето го чрез някои от декоративните лампи за картинно осветление. Те придават нов спектър светлина на вашите картини или снимки като позиционират светлината върху тях. Декоративните лампи за стени са на достъпни цени и са лесни за монтиране. Лампите за картини не са единствено за големи галерии или музеи, но също и за вашия дом. Ако сте си купили някакво изкуство, бихте искали да го подчертаете. От нашия магазин можете да изберете и LED лампи за картини и спотове.


В тази категория освен осветителни тела за картини, ще откриете и лампи за огледало, които се срещат и в банята. LED лампите за баня са изключително ефективни, защото там се нуждаем от силна и ярка светлина. Можете да откриете и влагоустойчиви лампи за баня, защото в банята често се образува влага. Ако не ви харесва осветлението в банята, тогава можете да го подчертаете с такава лампа за баня над огледалото. Освен лампи за огледало, в нашия магазин можете да откриете и други осветителни тела за баня като аплици, лунички и други LED осветителни тела.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и